BLOG SOBRE MÚSICS DEL POBLENOU I

ON S'HI TROBARA TOT EL QUE FACI REFERENCIA A MUSICA I MUSICS, ROCK, POP, CANÇO, CLASSICA DEL POBLENOU O AMB ALGUNA RELACIO AMB EL BARRI

dijous, 23 d’agost del 2012

MELODRAMA a Castellterçol fa 35 anys!

MELODRAMA (2)
 El dia 20 d'agost va fer 35 anys de la segona actuació de Melodrama.
 Cartell del "Happening"
Feia un mes escàs que Melodrama havia assolit un discret èxit en el seu debut a Zeleste; pocs, però fidels. I ja teníem una altra actuació en un "happening" a Casterterçol! Yupi! 
L'èxit trucava a la porta! Això era Jolibú!! Però el grup tenia un gran problema, no havíem suposat que hi hauria cap altra actuació aquell estiu. Només teníem programat un concert i era pel setembre, per la Festa Major del Poblenou. I que no us se n'escapareu que us expliqui quan també es compleixin 35 anys. No senyor!
Melodrama en plena actuació:

 Però aquell agost, en principi, el teníem lliure d'actuacions. Així és que el Sr. Collazos, el bateria oficial, se n'havia anat  de vacances a Grècia. Una actuació que ens surt i nosaltres sense bataca. 
 
 Però "A grandes remedios grandes males"... o no era ben be així. Bé el deus de la casualitat ens van ser favorables i heus aquí que en Joan Navarro, el pianista, tenia (i té) un germà que a més de germà tocava (i toca) la bateria. Fins feia poc havia tocat amb un grup de Rock anomenat Rockcelona del que el més destacable i inoblidable era el seu  manager: l'incansable Mag Bal (Magin Balcells, en hores que no exercia de mànager).
Francesc Navarro: bateria per un dia de Melodrama
 En Francesc Navarro, el germà bateria del Joan es va aprendre de seguida el repertori de Melodrama. I cap a Castellterçol s’ha dit! A fer un Japenin!

        Bé, ja sabeu com va tot, no? Carregar la furgoneta, carregar amplis, carretera, peatges, descarregar ... etc...
L’actuació, bé, correcte.
A part de Melodrama el cartell es completava amb: Quico Palomar, Baró Fantàstic, Infusió de Menta, alguns més i el plat fort era La Rondalla de la Costa, recordo haver vist per allà al Xavier Batllés


I no recordem gaire més. Només que a l’hora de cobrar no vam cobrar. L'organització deia que en prou feines havia recaudat per pagar l’equip i que si cobrava algú seria La Rondalla, doncs ells eren professionals i els demés ens dedicàvem a altres feines i pel que es veia ens hi tindríem que seguir dedicant. 
 En fi que vàrem sortir una mica escaldats Jordi Tatcher, bateria del Baró fantàstic, grup que solia tocar a la Pça del Pi, tampoc va sortir gaire content.
De fet no crec que cobrés ningú. Realment va ser un “japening” de pena.
 I no hi ha gaire més a explicar d’aquesta 1ª actuació organitzada per una gent amb més bona intenció que eficàcia. 
El públic, com sempre, entregat
Així era, nens i nenes del cap dret, l’incipient pre-història del Rock Català

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada