BLOG SOBRE MÚSICS DEL POBLENOU I

ON S'HI TROBARA TOT EL QUE FACI REFERENCIA A MUSICA I MUSICS, ROCK, POP, CANÇO, CLASSICA DEL POBLENOU O AMB ALGUNA RELACIO AMB EL BARRI

dimecres, 9 de juliol del 2014

BLUR a la Torre de les aigües



BLUR: Què dir de Blur?


Doncs, que és un grup anglès de Rock que es va formar aprincipis dels 90.  I si no m’equivoco són: Damon Albarn (veu, teclat), Graham Coxon (guitarra) i Alex James (baix) i Dave Rowntree.

També podem dir que es senten hereus de la tradició Pop Rock Britànic (Brit-Pop) com The Kinks, Small Faces, Who...etc....



Però el que realment interessa en aquest Blog, que pretén relacionar qualsevol música i/o músic, grup o banda amb el Poblenou (d’aquí l’enginyós nom de POPlenou) és que el 16 de juny de 1997 Blur treu un single amb la cançó "ON YOUR OWN". 
Single de BLUR "On Your Own" 1997

I que per fer el socorregut Video Clip no se’ls acut res més que passar pel Poblenou.
 El video clip en qüestió 


Pel sector que s’estava enderrocant per posteriorment especular amb tot el que seria Diagonal Mar i allà es troben amb una estranya torre cadavèrica que tot denota que deu ser a punt d’enderrocar-se també.
Al fons Diagonal Mar encara per construir. A la dreta la Torre de les aigües
  Devia ser que la seva evident decadència els va encisar i és així com van gravar el Video Clip del tema "ON YOUR OWN" a la encara per remodelar i restaurar TORRE DE LES AIGÜES. 

La torre sense reataurar. A sota restaurada



La Torre de les aigües data del 1890 va ser contruida per:

 “Sociedad General Anónima de Aguas de Barcelona. 
Ladera derecha del Besós. Constituida en 1881 por Francisco Javier Camps como director gerente y Pedro Falqués como director facultativo”.


La Torre de les Aigües després de la seva magnífica restauració ha estat recentment inaugurada i és  visitable, des d’on podreu admirar una vista de 360º de tot Barcelona a una altura de 63 metres! (aquest últim paràgraf podria ser publicitat encoberta de l’Arxiu Històric del Poblenou)


Inauguració oficial de la Torre el març 2014












https://www.facebook.com/toni.olive.3/media_set?set=a.718135658228447.1073741842.100000960572412&type=3 

L'autor d'aquest BLOG jugant-se el físic (més aviat diria, cagadet de por) a dalt de la Torre de les Aigües

1 comentari: